Продължават да се разплитат потресаващите разкрития за 34-годишната гостенка на Созопол,

...
Продължават да се разплитат потресаващите разкрития за 34-годишната гостенка на Созопол,
Коментари Харесай

Брутални подробности за премазаната от няколко коли Юлия, алчен таксиджия я зарязал на пътя

Продължават да се разплитат потресаващите разкрития за 34-годишната гостенка на Созопол, която бе застигната от страшна гибел заради безспорната ни лакомия и тотална безсърдечност, написа флагман.бг. Както към този момент ви съобщихме преди 2 дни, столичанката Юлия Д. бе премазана от няколко автомобила  на основния път Созопол-Приморско, покрай разклона за в.с. ”Свети Тома ” в нощта против неделя.

Тялото й в бургаската морга няма здрава кост, което свидетелства, че младата жена е била жертва най-малко на два автомобила – била е помляна изцяло, до момента в който се появи един честен човек, който да заяви за злокобната находка в дясната лента - в посока Приморско.

Около 01:10 часа Сузуки „ Лиана ”, със софийска регистрация и седяш зад кормилото софиянец, връхлита върху неидентифицирано тяло в дясната лента. Човекът стопира и осветява мъртвец на жена, сигнализира тел. 112.

Тестван е за алкохол и опиати, резултатите му са негативни. Всъщност в историята, която ще ви разкажем по-нататък той се обрисува като е единствен участник, който е показал човешки черти с държанието си. Разследването ни демонстрира, че туристката е отседнала на къмпинг „ Арапя ”, покрай град Царево. В събота вечерта тя имала среща с другарка в Созопол, където обичали да посещават рокерското заведение „ Ginny bar ” на Централния плаж.

Според събраните от флагман.бг данни, предадени от благонадежден източник, обвързван с следствието, софиянката не е била нито доста пияна, нито дрогирана. Нещо повече – младата жена изглеждала напълно обичайно. С приятелката й се веселили до 0:30 часа, използвали са алкохол в умерени количества, танцували, само че не се поддавали на флирт с непознати. Според информацията ни, Юлия се обърнала към член от личния състав, с цел да й извикат такси, с което да се прибере до „ Арапя ”.

Разкрит е таксиметровият водач, който е пристигнал до плажната алея, с цел да качи Юлия в посока „ Арапя ”. Това е станало, откакто са разритани сервитьори и бармани и са прегледани трафичните камери сред Созопол и Приморско, както и по улиците сред Централния плаж и изхода към основния път през „ Буджака ”. Таксиджията е споделил първоначално, че клиентката не била платежоспособна. При разклона за в.с. „ Свети Тома ”  тя погледнала брояча и видяла, че сметката й надвишава 20 лв.,  а дистанцията до „ Арапя ” е още към 20 км. Всъщност тя била на половината на пътя. Дала двайсетте лв. и слязла, тъй като нямала повече пари. Смятала, преди да се качи, че тази сума ще бъде задоволителна за водача, с цел да я закара до къмпинга. Това се е изяснило при първичния разпит на таксиджията през вчерашния ден. Днес обаче той е доразвил версията пред проверяващите служители на реда и наблюдаващия прокурор от Окръжна прокуратура. Почнал да увърта: След като момичето слязло в тъмното, оставяйки го на прелитащите с висока скорост коли, той направил противоположен завой за Созопол. Изминал няколко километра и се поразмислил за ориста й. Станало му мъчително и още веднъж се върнал на мястото, където я принудил да слезе. Тя, по думите му, към момента била там и махала. Надявала се някой да  я съжали и да спре. Бакшишът забил спирачки, отворил вратата, само че бил сюрпризиран от несъответстващата й реакция – тя била доста ядосана и му посочила междинен пръст. Не се качила, с цел да я върне в Созопол.

„ Със снимковия материал и от събраните дотук доказателства сме открили, че това е жена, която не би посочила междинен пръст. Затова подлагаме на голямо подозрение показанията на таксиджията ”, довери ни нашият източник.

Така, към 01 часа след среднощ, Юлия към момента е била жива и здрава. Буквално минути по-късно е пометена от първия автомобил, а по-късно и от втори, допустимо е и трети да е минал през нея, до момента в който Сузукито демонстрира нужното за един водач на пътя.

Наш кореспондент опита да разбере освен това за приятелката на Юлия и прекараните часове в „ Ginny bar ”. Собственичката на заведението, която е и шефка – Златина Кнебел, съобщи, че от нас чува за такава преживелица, след което ни затвори телефона си.

„ Ginny bar ” има характерна клиентела, там вървят най-вече рокери и локални хора, познават се добре и в случай че някой желае да помогне на следствието, би могъл да опише повече.

Златина е щерка на една от видните фигури в Созопол – предприемачът и някогашен общински консултант Гено Пухов. Тя е член на рокерската тайфа „ Морски братя ” - долу на фотографията.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР